Hati anda pernah dilukai oleh makhluk hipokrit bernama wanita? Terasa diri ditipu dan dipermainkan oleh wanita? Ingin mendedahkan kejahatan wanita yang pernah menghancurkan hidup anda? Pernah dihina dan dimalukan oleh wanita sehingga menyimpan kebencian membuak-buak terhadap mereka buat selamanya? Tidak tahan dengan sikap angkuh wanita yang melampaui batasan? Bosan dengan kongkongan norma masyarakat yang sentiasa memenangkan kaum wanita walaupun secara terang-terangan mereka salah? Rimas berada dalam cengkaman isteri curang, tunang cemburu buta, teman wanita materialistik, awek pisau cukur, majikan wanita ego dan sebagainya tetapi tidak tahu hendak mengadu kepada siapa?

Jika anda jejaka dan jawapan kepada semua di atas ialah "ya", maka kongsikan kisah pengalaman ngeri dan sadis anda dengan wanita kepada SW di syedwazien@gmail.com. E-mail terpilih akan disiarkan dalam Blog Jejaka Sombong dengan nama pengirim dirahsiakan. Insya-Allah, yang mana boleh dibantu akan SW dan para pembaca hulurkan bantuan melalui perkongsian pendapat dan nasihat.

Capai Impian Untuk Menjadi Angkasawan Dengan AXE Apollo!

AXE Malaysia melancarkan pencarian di seluruh negara untuk memberi peluang kepada jejaka yang ingin melangkaui kebolehan sendiri – untuk menjadi seorang angkasawan negara.

Kunjungi http://www.axeapollo.com untuk keterangan lanjut.


Iklan AXE Apollo di siaran tv

2 ulasan:

  1. haha angkasawan impian...semoga bejaya utk mereka yg kekonon nk g angkasa lepas...yg x cukup nutrisi rejek! ;p

    BalasPadam
  2. ehe sy setuju.perempuan mmg mcm tu,suka angan2 tak tentu pasal.

    BalasPadam